Rss

les cases d’acollida

Com funciona una casa d’acollida?Ivy

 

En la gestió diària de les colònies de vegades ens trobem amb gats que precisen, per una o una altra raó, sortir de la colònia de forma temporal per rebre una atenció més propera. Per a això utilitzem les nostres cases d’acollida.

En aquestes cases els nostres voluntaris es comprometen a cuidar i oferir les atencions que precisin a aquests animals per un temps, que pot ser variable en funció de les necessitats, i retornar-lo quan el seu estat ho permeti a l’Associació per al seu reintegrament en la colònia o donar-los en adopció.

La responsabilitat última sobre l’animal segueix sent de Progat, per la qual cosa el treball de les cases d’acollida és merament el de cuidadors, i disposen sempre de la supervisió i l’ajut de Progat.

Aquestes cases d’acollida són molt importants en el treball en les colònies i en caldrien moltes més per poder donar atenció a tots els gats que ho necessiten.

 

La casa d’acollida de la Encarna

La Encarna te una llaaaarga experiència com a casa d’acollida i es per això que tant li fa que siguin petits, grans, malalts o complicats. Te un dò per els animals i sempre aconsegueix que es curin o que els cadells mes asilvestradets acabin sent domèstics i ben mansos quan arriba l’hora de la adopció. Realment els hi dona una oportunitat increible

Una curiosa casa d’acollida : el racó de la lola racolola_logo

El racó de la lola es una botiga per animals que a l’hora fa de casa d’acollida per els casos un pèl especials, com es el cas d’en Pedro que necessita una atenció personalitzada. La Marta, a qui li agraden de debò els animals, ha acollit a en Pedro i a en Mateo a la seva botiga :)

En Pedro ja està feliçment adoptat!!

ADOPTAT :)

pedro_2

Pedro

mateo

mateo

 

Unes paraules de la Marta:

“¡Hola! Soy Marta. Desde pequeña los animales me han entusiasmado, y ha sido una pasión que con el tiempo ha ido creciendo.

Mi trayectoria tanto personal como profesional ha ido durante años relacionada con el mundo de la mascota. He trabajado como peluquera canina y felina, además de adiestradora canina; y en mi tiempo libre me dedico a ayudar a los animales sin hogar.

“El racó de la Lola” es mi segunda casa y por eso es una tienda hecha con mucho cariño. “Lola” es mi hurona y vive en casa de mis padres. Es mayor y no quisimos someterla a muchos cambios cuando me fui de casa, por eso ya no la veo mucho y su nombre necesita estar cerca de este propósito.

Y aquí comienza mi nueva aventura, con mucha ilusión y ganas de trabajar, donde mi esfuerzo va a ser que vuestras mascotas estén bien atendidas y que los desafortunados animales sin hogar puedan encontrar ese final feliz.

Por y para ellos: LOS ANIMALES.”

 

Si voleu visitar la botiga, us hi podeu acostar real o virtualment :

Nom: El racó de la Lola
Direcció: Carrer Tarragona 96
Telf: 601 404 599

Página Facebook:  https://www.facebook.com/racodelalola

 

La casa d’acollida de la Carme

Mentre son amb la Carme, i fins que trobin una llar definitiva, els gats que pasen per aqui tenen una bona vida. La Carme normalment es fa càrrec de gats complicats, amb necessitats especials que arriben amb molta necessitat de tranquil·litat i altes dosis de carinyo… la Carme en sap molt d’això… ja veieu lo macos que estan :-)

La casa d’acollida de l’Anna

L’Anna es una molt bona oportunitat per aquells gats  que presenten complicacions importants de salut. Ha aconseguit tirar endavant un gat que va caldre amputar-li una poteta, un cas dificil de debò. I també ha pogut salvar dos casos de gats amb problemes hepàtics ocasionats per la falta d’alimentació quan es van quedar atrapats sense puguer menjar res durant molts dies. Feliçment (i amb molta dedicació per part de l’Anna) tots dos es van recuperar… Un cop superats els moments crítics, a casa de l’Anna els gats viuen com reis : relax, companyia i fins i tot veuen la tele :-)

 

La casa d’acollida de la Selena

També en aquesta casa els gats troben el que tant desitgen, i això es nota amb els importants canvis de comportament (a millor, es clar) que manifesten al cap d’un temps

Aquest és el cas de l’Atos, preciós gat blanc i negre que ha resultat ser tot un ‘tragaldabas’ :)

La casa d’acollida de la Maria José

La Maria José es una gran amant dels gats i sap que trobar cases per ells és el mes important. També sap que no tots els gats abandonats suporten be la gàbia d’el centre d’acollida, i aquí és on la casa d’acollida dona una oportunitat a aquests gats que. d’altre manera, a mes de pasar-ho molt malament, possiblement perdria la única oportunitat que te d’aquesta manera.

La casa d’acollida de la Cristina

La Cristina es voluntaria de Progat i del Caad i ella dona un cop de mà amb tots els gats que no s’adaptan al centre s’els enduu a casa seva. Estracta en tots els casos de gats dificils de caràcter que, poc a poc i amb molta paciència va assolint que es tranquilitzin i que s’adaptin a la vida domèstica i així puguin trobar una casa on ser feliços la resta de la seva vida.