Rss

casos especials

Furio i Oliebollen

Aquest parell de gatets son en Furio (el gris i blanc) i en Oliebollen (nom que vol dir `bunyol’ en holandès). Tenen 5 i 6 anys i son gats moooolt domèstics, simpàtics i curiosos, bons minyons tots dos però que no ho estan pasant massa be ara.

En aquest moment estan vivint en una casa on hi ha gossos als que no els agraden els gats i si tenen la mala sort de topar-se amb els gossos… en fi, que cal trobar-los un lloc de forma urgent, una casa d’acollida mentre els hi busquem una llar definitiva on puguin viure tranquils i feliços


Parisparis paris_ad

 

ADOPTAT :)

En Paris era un preciós persa blanc de pel llarg i molt, molt confiat i carinyós. L’únic problema que tenia és que va donar positiu de FIV.

La Marta el va acollir a la seva botiga ‘EL RACÓ DE LA LOLA’, (a la foto de la esquerra)  fins que ha tingut la gran sort de ser adoptat per algú que li ha volgut donar una gran oportunitat (a la foto de la dreta, en el terrat de la seva nova casa)

 

 


 Pedro

 pedro_1

ADOPTAT :)

En Pedro te just un any i el varem trobar al carrer, coix i bastant malament. Al principi pensavem que havia estat víctima d’una ‘desagradable topada’ amb un cotxe, i feia pinta de fer temps que vivia al carrer, molt prim i bastant deshidratat.

No es tracta d’un gat de carrer, es clarament un cas d’abandonament, dons és el típic gat molt acostumat a viure amb gent, dòcil, carinyós i que gaudeix del contacte humà… amb la mala sort d’haver donat positiu de FIV.

Ha estat acollit per la Marta, de la botiga ‘EL RACÓ DE LA LOLA’, un lloc estable i calentó on ha viscut tranquil i feliç fins que ha tingut la gran sort de ser adoptat per algú que estima (amb lletres grans) als animals